DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U CENTRU BEOGRADA: Telo izujedano i raspadnuto, u kupatilu pronađen mrtav pas!

 

Policija traga za osobom koja je ubila Vojina Tomića (63) u njegovom stanu na Bulevaru kralja Aleksandra

BEOGRAD - Vojin Tomić (63), čije je izujedano i raspadnuto telo u nedelju pronađeno u stanu u zgradi na Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, ubijen je nožem.

Obdukcijom je utvrđeno da je Tomića ubila zasad još uvek nepoznata osoba i ostavila ga zaključanog u stanu sa psom, koji je pronađen mrtav u kupatilu.


Pas mrtav u kadi

 

Prilikom uviđaja, policija je uhapsila Andrijanu S., Tomićevu prijateljicu, ali je ona kasnije puštena.

Vojinove komšije osetile su nesnosan smrad iz njegovog stana.

 

 

- Prijavili smo policiji i u subotu, ali ni oni nisu želeli da odmah obiju stan. U nedelju smo ponovo zvali i oko 13.30 sati vatrogasci su zajedno s policijom obili vrata i zatekli jeziv prizor. Nesrećni čovek ležao je u lokvi krvi, a telo je bilo unakaženo. Njegov, pas koji ga je najverovatnije izujedao, pronađen je mrtav u kadi - priča jedan od komšija, koji nije želeo da objavljujemo njegovo ime, i dodaje da je smrad bio neuporedivo gori kad su vatrogasci otvorili vrata.

Prema rečima komšija, Tomić je bio čudne naravi, živeo je s majkom, koja je preminula pre nekoliko meseci, a od pre mesec dana družio se sa Andrijanom S.


Sumnjivo društvo


- Zbog Tomića je i ranije dolazila policija. Sumnjali smo da diluje drogu, ali i da je koristi. Dolazila mu je neka žena koja je bila čudna i nasrtljiva. Nedavno je na hodniku napala komšinicu i posekla je nožem, a potom je napala i drugu. Oba slučaja prijavili smo policiji, koja je došla, ali, nažalost, nastavili smo da viđamo tu ženu ponovo u zgradi - priča drugi komšija.


O ubijenom Tomiću komšije nisu imale dobro mišljenje.

- Često su se tu okupljali sumnjivi tipovi i više puta je policija dolazila. Niko od nas ne zna čime se bavio. Majka je imala psihičkih problema - kaže komšija.

 

Kurir
Foto: Twitter/RTS_Vesti/Twitter/BOKiNFO

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost