Izvor:
15.09.2017 u 03:51
0

MUČKI JE TUKAO DOK JE NIJE UBIO: Smetalo mu kako je igrala na proslavi krštenja!

Suđenje Jovici Mitroviću (55) koji je optužen da je udarajući rukama i nogama ubio svoju nevenčanu suprugu Vesnu Stojkov (49) prošlog novembra u naselju Kasapska ada kraj Novog Sada počelo je pred novosadskim Višim sudom.

Mitroviću se, prema optužnici, stavlja na teret da je ženu ubio nakon svađe i da joj je rukama i nogama zadao najmanje 16 udaraca u glavu i telo. Ona je preminula od izliva krvi nakon jednog od udaraca u glavu. Na telu je imala više povreda, a samo na glavi podlive kod oba oka, jagodica, brade, usana, čela.

Vesna je ubijena nakon proslave krštenja na kojoj su zajedno bili u Titelu, a Mitrović je juče izneo odbranu rekavši da mu je žao što je ugasio jedan život, upropastio nekoliko života okolo, kao i da ga je jako sramota.

Mitrović je ispričao da su od jutra oboje pili rakiju, da su to radili i na proslavi, te da je supruzi govorio "da povuče ručnu", a da je ona nepristojno igrala sa drugim muškarcima dok je on pomagao oko posluženja u sali. Zbog toga se, rekao je, osećao poniženo, ali nije reagovao dok su bili na proslavi krštenja.

– Kada smo došli kući, hteo sam da razgovaramo nasamo o tome. Ponudio sam joj da ode od mene, a ona mi je opsovala majku koja mi je jedina ostala od bliskih rođaka. Rekla mi je da hoću da se tučem i krenula da me udari – rekao je Mitrović.

On nije mogao da kaže ni reč o tome kako je udarao Vesnu, a prvo čega se seća posle ubistva jeste scena u kojoj sedi u policijskom automobilu.

Kako je došao do policijskih kola objasnio je Mirko Cekić, svedok koji je zaposlen u Policijskoj upravi, a koji je Mitrovića poznavao od ranije.

– Nazvao me je nešto pre ponoći i rekao je: „Napravio sam s*anje.“ Rekao je da je upalio peć da ugreje ženu, ali da je ona hladna i da pozovem Hitnu pomoć i patrolu policije – rekao je Cekić.

Iako Mitrović nije mogao da se seti kako je udarao Vesnu, u istrazi je ispričao da misli da je Vesnu udarao sve „dok je imao snage“, te da ju je oborio na krevet nakon prvog udarca.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter