Izvor:
19.09.2017 u 16:21
0

I OTAC ZORANA MARJANOVIĆA POD ISTRAGOM: Zbog OVOG detalja policija istražuje da li je Vladimir umešan u Jelenino ubistvo!

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, na meti je istrage povodom potencijalne umešanosti u ubistvo snaje Jelene Marjanović, pošto je policija nedavno u blizini mesta na kojem je njeno telo pronađeno 3. aprila prošle godine našla njegov mobilni telefon. Trenutno se ispituje njegova umešanost u zločin, pa policija istražuje ovu mogućnost.

Aparat u lošem stanju, koji je jedan od novih dokaza do kojih je policija došla, veštačen je i utvrđeno je da je na taj broj u vreme kad je Jelena već ubijena Zoran Marjanović uputio više poziva.

Jedna od pretpostavki je da su oni izgubili telefon, i da je Zoran zvao kako bi ga našao, ali u tome nisu uspeli. Nakon veštačenja, utvrđenoje da je telefon pripadao Vladimiru, Zoranovom ocu.

Trenutno se telefon detaljno veštači, pošto bi, čim njegova analiza bude završena, mogla da bude rešena misterija da li je, i ako jeste, na koji način Vladimir Marjanović umešan u zločin.

Telefon je u blizini mesta gde je nađen leš bio dugo, i to se ne poklapa sa Vladimirovom izjavom da je mobilni izgubio pre desetak dana, u blizini vrtića u koji ide Jana.

U svakom slučaju, ostaje da sačekamo rezultat veštačenja, jer samo to može da reši ovu misteriju.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter