Izvor:
24.09.2017 u 00:40
0

ZORAN NIJE TRAŽIO DOZVOLU: Neće u kapelu da Jeleni upali sveću!

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), nije tražio dozvolu upravnika zatvora da pokojnoj Jeleni zapali sveću u Kapeli Vaskrsenja Hristovog u Okružnom zatvoru u Beogradu!

– Pritvorenici samo subotom mogu da idu na redovnu službu u kapelu. Izlazak iz ćelije i odlazak na molitvu moguć je isključivo ako upravniku zatvora upute molbu i ako on to odobri. Ukoliko dobiju dozvolu da prisustvuju službi, iz ćelije izlaze pod strogim nadzorom čuvara i oni ih ne ispuštaju iz vida. Svi su očekivali da će Zoran kao veliki vernik odmah tražiti dozvolu da ide u kapelu da bi pokojnoj Jeleni zapalio sveću, ali to se nije desilo. Molbu je morao da uputi ranije da bi ona dan uoči službe bila odobrena – navodi naš izvor blizak zatvoru.

Advokat Aleksandar Zarić potvrdio nam je juče da je posetio klijenta i kratko razgovarao sa njim.

– Branioci još nisu dobili ceo predmet, a juče se navršilo sedam dana od hapšenja. Treba da branimo, a još ne znamo šta treba da branimo! Iz tužilaštva smo dobili usmeno obaveštenje da će nam u ponedeljak dati spise predmeta. Neverovatno je da se u medijima pojavi rešenje o određivanju pritvora, kao i imena svedoka, a da branioci pre toga ne dobiju spise na uvid. Ne može sudija za prethodni postupak da odredi svedoke ako tužilaštvo još nije predlagalo ko treba da bude saslušan – kaže Zarić i ističe da je proučavanje dokaza u spisima prvi korak koji će odbrana preduzeti.

– Rekli su nam da će saslušanje svedoka biti zakazano za 16. oktobar, a Marjanoviću samo dan ranije ističe pritvor od mesec dana. To znači da već unapred planiraju da mu produže boravak u Okružnom zatvoru, jer mu je pritvor određen zbog bojazni da ne utiče na svedoke – navodi advokat.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter