Izvor:
29.09.2017 u 21:51
0

SNIMAK ZORANA MARJANOVIĆA PRE 28 GODINA ŠOKIRAO JAVNOST: Neuropsihijatar otkriva pravi UZROK ponašanja desetogodišnjeg dečaka! (VIDEO)

Ubistvo pevačice Jelene Krmanović podiglo je Srbiju na noge!

Za ubistvo pevačice Jelena Marjanović tereti se njen suprug Zoran Marjanović, koji se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru.

Tome u prilog ide snimak koji se nedavno pojavio i uzburkao srpsku javnost, a u kojem desetogodišnjeg Zorana koji priča o astralnim projekcijama.

Neuropsihijatar Dijana Lazić-Puškaš u emisiji "Posle ručka" je objasnila Zoranovo ponašanje na snimku:

– Mnogo istočnjačke tradicije dolazi kod nas, pa nam samim tim astralne projekcije nisu nepoznanica. Jasno se vidi da dete priča vrlo nejasno o projekcijama, gotovo da ne zna o čemu priča. Ne bih rekla da je u pitanju poremećaj snova, koliko to da je Zoran bio izmanipulisan tuđim pričama. Ničeg paranormalnog nema u tome – rekla je prof. dr Lazić-Puškaš.

S obzirom na to da se na pomenutom video jasno može čuti da desetogodišnji Zoran ima problem se disajnim putevima, postavlja se pitanje da li su spomenuti snovi posledica sinusitisa, iliti upale sinusa, doktorka tvrdi:

– Ako mislite na to da sinusitis blokira dotok vazduha u mozak, pa je zbog toga dolazilo do poremećaja snova kod dečaka? Ja ne mislim tako. I dalje tvrdim da je dečak pod uticajem nečijih priča – ostala je pro svom stavu

Profesorka je dodala da genetske predispozicije igraju bitnu ulogu, s obzirom na to da je poznato da se Zoranovi baba i deda bave "drugačijim" stvarima.

Pogledajte snimak star 28 godina:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter