Izvor:
30.09.2017 u 01:25
0

PROGOVORILA „VAJBER LJUBAVNICA“ ZORANA MARJANOVIĆA: Bio je dan i noć drogiran, Marjanovići su počinili RITUALNI ZLOČIN PO NALOGU SEKTE!

Rada Matić iz Beča koja više od godinu dana prati Zorana veruje da je porodica Marjanović počinila ritualni zločin po nalogu sekte kojoj pripada.

Ona je u intervjuu jednom beogradskom magazinu otkrila šta joj je Zoran priznao i od kojih detalja joj se ledila krv u žilama:
Sigurna sam sto odsto da se drogirao. On je dan i noć bio nadrogiran, a sem droga stalno je koristio tablete za smirenje. Oni su svi porodično na tabletama, ali ne zbog tuge i stresa već da se nekom nešto ne omakne i da što smirenije pričaju kako se ne bi odali – kaže Rada i dodaje da je Zoran ipak jedne noći rekao nešto veoma čudno:

Rekao mi je da je dobro što je Jelena ubijena i što je tako ispalo jer bi inače videla neko veće zlo, a sada je sluškinja tvorcaispričala je Rada Matić.

Podsetimo, Rada Matić je javnosti postala poznata nakon što je obelodanila da se mesecima dopisivala s Zoranom Marjanovićem, a čak je priču i dokumentovala porukama koje joj je on slao.

Ona je tada, neposredno po objavljivanju vesti o navodnoj vezi sa Zoranom pristala da prokomentariše Zoranovo hapšenje.
Iskreno rečeno, nisam mislila da je on ubio Jelenu, ali sam sigurna da zna pravu istinu i da će progovoriti! Očekujem da dođe do nekog preokreta, da Zoran ispriča nešto sasvim drugo, pa nas sve iznenadi. Već danas očekujem da uhapse i Zoranovog oca Vladimira, ali i njihovog kuma Ivicu.

– Marjanovići su veoma namazani i opasni. Videlo se da nisu čisti. Mogu samo da kažem jadna Jana, kako će ona sad i bez oca – rekla je ranije Matićeva.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter