Izvor:
06.10.2017 u 00:26
0

Nesvakidašnja nereća u Tuzli: VOZ UDARIO I POTPUNO UNIŠTIO „MERCEDES“ NA PRUŽNOM PRELAZU!

Policija je obavila uviđaj, a u toku je istraga o okolnostima ove nesreće.

"Mercedes" koji je vozio Z. D. (53) je potpuno uništen, a vozač je zadobio teške telesne povrede u saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu u mestu Tinje kod Srebrenika.

Nesreća se dogodila oko 12 časova kada je u "mercedes" udarila lokomotiva kojom je upravljao mašinovođa S. R. iz Lukavca.

Z. D. je bio sam u automobilu.Povređenom je prvu pomoć ukazala ekipa Hitne službe Doma zdravlja Srebrenik, a potom je sanitetskim vozilom prevezen u UKC Tuzla čiji su lekari konstatovali teške telesne povrede, prenose federalni mediji.

Na lice mesta izašli su i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Srebrenik koji su otpojili dovod goriva, kako bi sprečili požar na oštećenom vozilu.

Policija je obavila uviđaj, a u toku je istraga o okolnostima ove nesreće.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter