Izvor:
09.10.2017 u 16:39
0

ZAGRLJAJ SMRTI: Jezivi detalji ubistva. Ubica iz Čačka bio u drugarskim odnosima sa žrtvom!

Čačanin Saša Ć.(34) ubijen je u picnjavi koja se oko 6 ujutru dogodila u fast-fud restoranu "Silver haus" u centru Čačka. Njega je hicima iz pištolja usmrtio sugrađanin Vladica P. (32). Nakon ubistva je sam otišao u policiju, predao se i priznao zločin, ali nije rekao zbog čega je izrešetao Ćubovića.

Ubica i žrtva su se očigledno poznavali odranije, o čemu sugeriše tok događaja koji je prethodio vatrenom okršaju.

Nikom od očevidaca ove tragedije ništa nije ukazivalo na to da će se susret dvojice, na prvi pogled starih, dobrih poznanika završiti pucnjavom.

Vladica P. je sa jednom ženskom osobom sedeo u restoranu. U jednom trenutku nepozvan im je prišao Saša Ć. Pozdravili su se, on ih je zagrlio, popričali su izvesno vreme i sve je ukazivalo da se radi o starim poznanicima. Međutim, Vladica je iznenada izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka u muškarca sa kojim je razgovarao – rekao je izvor iz istrage.

Osoblje restorana odmah je pozvalo i policiju i hitnu pomoć, koja je Sašu Ć. prevezla u Urgentni centar čačanske bolnice.

Vladica je naočigled više gostiju, kao i devojke koja je bila sa njima, pucao u glavu i grudi nesrećnog čoveka, a onda otišao.

Osumnjičeni je ispalio šest hitaca u Ćubovića, i to iz blizine.

Ranjeni muškarac dovezen je u 6:50 bez vitalnih funkcija, a nakon pokušaja reanimacije podlegao je povredama. Imao je šest prostrelnih rana u grudnom košu, lumbalnoj regiji i predelu glave – izjavila je portparolka Opšte bolnice dr Biljana Kočović.

Čačanska policija izvršila je uviđaj i saslušala nekoliko svedoka ovog događaja.

Ubica Vladica P. predao se jutros u stanicu PU Čačak. Ovaj Čačanin odranije je poznat organima gonjenja. Pre dva meseca, 13. avgusta, on je u ranjen u klasičnoj sačekuši ispred svoje zgrade u Topličkoj ulici. Tri metka tom prilikom pogodila su ga u noge. Napadač je od tada u bekstvu, a V.P. je bio na lečenju u Beogradu. On se, otkako je izašao iz bolnice, kretao na štakama.

Prema rečima operativaca čačanske policije, najnoviji vatreni obračun najverovatnije nije povezan sa incidentom od avgusta.

Ubijeni Sašu Ć. je vozio kamion i nije imao problema sa zakonom. Dalja istraga trebalo bi da utvrdi motive koji su doveli do ove tragedije.

Telegraf.rs
Foto: Facebook Vladica Pušica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter