Izvor:
09.10.2017 u 18:37
0

UHAPŠENI RAZBOJNICI: Uz pretnju nožem i fizičke sile pljačkali ljude!

Policija u Staroj Pazovi uhapsila je dva mladića zbog teških krađa na štetu poljoprivrednika sa područja te opštine, saopšteno je danas.

Kako se navodi, uhapšeni su Dj.B. (23) i Ž.D. (20) zbog toga što su ukrali veću količinu osušenog duvana u listu i prodali ga. Oni su na taj način poljoprivrednicima naneli materijalnu štetu od 1,45 miliona dinara.

U odvojenom slučaju, policija u Inđiji uhapsila je M.B. (47) zbog razbojništva. Policija ga sumnjiči da je on u blizini jednog bankomata, uz upotrebu noža i fizičke snage, od jedne devojke oteo torbu i novac u njoj i naneo joj laku telesnu povredu. Njemu je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter