Izvor:
11.10.2017 u 12:55
0

TUGA DO NEBA: Cela porodica poginula u nesreći, mladi bračni par i dvogodišnje dete!

Cela porodica iz Delčeva, gradića na istoku Makedonije, poginula je danas u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15.40 sati kod mesta zvanog Leštaro, na magistralnom putu Kočani – Delčevo.

Prema saopštenju policije, direktno su se sudarili „fijat punto“, sa delčevskim registarskim tablicama, koji je vozio D.D. ( 32 ) iz Delčeva, i kamion natovaren sa drvima, za čijim se upravljačem nalazio P.G. ( 56 ) iz Štipa.

U saobraćajnoj nesreći je na licu mesta poginuo D.D. ( 32 ), vozač punta, njegova supruga E.D. (27) i njihov dvogodišnji sin – izjavila je Gordana Panajotova, portparol SUP iz Štipa.

Dok je trajao uviđaj na mestu nereće, ova deonica magistarnog puta Kočani – Delčevo bila je u prekidu u oba pravca. Policija treba da utvrdi uzrok ove užasne nesreće u kojoj je poginula cela porodica iz Delčeva.

Teška saobraćajna nesreća danas se dogodila i na delu magistralnog puta Štip – Radoviš, kod petlje za Negotino.

Gordana Panajotova, portparol SUP iz Štipa je izjavila da je u ovoj nesreći poginuo 55-godišnji žitelj Radoviša, čije ime nije saopšteno. On je sa svojim vozilom, verovatno zbog prebrze vožnje, izleteo sa puta, i to ga je koštalo života.

Zanimljivo je da se radi o istom vozaču koji je juče sa svojim autom udario divlju svinju kod mesta Pilav Tepe, na magistralnom putu Štip – Radoviš.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter