parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

TUGA DO NEBA: Cela porodica poginula u nesreći, mladi bračni par i dvogodišnje dete!

 

Cela porodica iz Delčeva, gradića na istoku Makedonije, poginula je danas u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15.40 sati kod mesta zvanog Leštaro, na magistralnom putu Kočani - Delčevo.

Prema saopštenju policije, direktno su se sudarili „fijat punto“, sa delčevskim registarskim tablicama, koji je vozio D.D. ( 32 ) iz Delčeva, i kamion natovaren sa drvima, za čijim se upravljačem nalazio P.G. ( 56 ) iz Štipa.

- U saobraćajnoj nesreći je na licu mesta poginuo D.D. ( 32 ), vozač punta, njegova supruga E.D. (27) i njihov dvogodišnji sin - izjavila je  Gordana Panajotova, portparol SUP iz Štipa.

Dok je trajao uviđaj na mestu nereće, ova deonica magistarnog puta Kočani – Delčevo bila je u prekidu u oba pravca. Policija treba da utvrdi uzrok ove užasne nesreće u kojoj je poginula cela porodica iz Delčeva.

Teška saobraćajna nesreća danas se dogodila i na delu magistralnog puta Štip – Radoviš, kod petlje za Negotino.

Gordana Panajotova, portparol SUP iz Štipa je izjavila da je u ovoj nesreći poginuo 55-godišnji žitelj Radoviša, čije ime nije saopšteno. On je sa svojim vozilom, verovatno zbog prebrze vožnje, izleteo sa puta, i to ga je koštalo života.

Zanimljivo je da se radi o istom vozaču koji je juče sa svojim autom udario divlju svinju kod mesta Pilav Tepe, na magistralnom putu Štip – Radoviš.


Telegraf
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vesti



Podeli novost