parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

NA OSNOVU INFORMACIJE DOBIJENE OD BIA: Carinici na Gradini zaplenili 1,7 kilograma ekstazija!

 

Carinici su na graničnom prelazu Gradina, na osnovu informacije dobijene od BIA, u saradnji sa policijom zaplenili preko 1,7 kilograma tableta ekstazija. 

Slučaj je otkriven u utorak kada je na ulazu u zemlju zaustavljen automobil „Škoda Fabia“ niških registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica državljana Srbije. Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za kontrolu, odgovorili su da nemaju ništa i da su privatnim poslom boravili u Sofiji, saopštila je Uprava carina. 

Već na samom početku detaljnog pregleda, u prtljažniku automobila je u priboru za prvu pomoć pored standardnog sadržaja, zavoja i flastera, pronađena i PVC kesa sa nešto više od 400 grama sintetičkog psihoaktivnog narkotika - tableta ekstazija žute boje sa natpisom „Dom Perignon“. 

Upravo zbog toga je nastavljena dalja pretraga ostalih fabričkih šupljina automobila i opreme u njemu. 

Prilikom pregleda boce za protivpožarnu zaštitu carinik je uočio, da je pritisak u njoj nula bara, što je ukazivalo na to da je prazna. Sumnju je pojačalo i njeno protresanje, pri čemu se čuo čudan zvuk koji svakako nije karakterističan za protivpožarni prah. Ispostavilo se da je protipožarni aparat ispunjen sa preko 1.300 grama ekstazija žute i roze boje na kojima je takođe bio utisnut natpis „Dom Perignon“.

Drogu, automobil i dvojicu Nišlija, od kojih jedan ima 42, a drugi 47 godina preuzeli su policija i tužilaštvo u dalju nadležnost, navodi se u saopštenju. 
 

 

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost