Izvor:
13.10.2017 u 15:07
0

Novinari hronike EKSKLUZIVNO za HAPPY TELEVIZIJU otkrivaju da li je Zoran zaista prerezao vene!

Slučaj ubistva pevačice Jelene Marjanović i dalje je najaktuelnija tema u našoj zemlji, pogotovo otkako je uhapšen njen suprug Zoran, koji je glavni osumnjičeni za ovaj brutalan zločin.

Gosti jutarnjeg programa Happy televizije Milomira Marića i Irine Vukotić, novinari hronike Aleksandar Crnomarković (Informer) i Jelena Paunović (Alo!) razgovarali su o navodima medija da je Zorana posetila majka, kao i da je on u veoma lošem psihičkom stanju, toliko da je pokušao da izvrši samoubistvo.

– Pozvali smo nadležne kako bi se raspitali da li je Marjanović, zaista pokušao da prereže vene, kao što se navodilo i dobili smo demant, tako da se nismo bavili tom temom – rekla je urednica hronike dnevnih novina "Alo!".

Takođe, gosti naše emisije izjavili su da majka nije posetila Zorana već samo otac i brat, koji će doći na svedočenje.

Na svedočenju će se pojaviti i Teodora Krsmanović, sestra pokojne Jelene.

Pokrenuta je i tema da li je Jelenu ubila jedna osoba ili je imala saučesnika.

– Zoran nije sam ovo uradio, sigurno je imao saučesnika. Tako da i saučesnika očekuje, kao i Zorana 40 godina zatvora – rekli su naši gosti.

Happytv.tv
Foto: Foto: telegraf.rs/Youtube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter