Izvor:
14.10.2017 u 21:50
0

MARJANOVIĆI PROVALJENI: Otkrivene tajne poruke koje je Zoran slao svojoj porodici iz zatvora!

Zoran Marjanović, osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović, slao je iz zatvora ocu Vladimiru Marjanoviću tajne poruke!

Marjanovići, i pored toga što je Zoran u pritvoru, na više načina pokušavaju da komuniciraju i sputaju istragu o Jeleninom ubistvu. Srpski telegraf došao je do transkripta razgovora između Marjanovića koje su presrele nadležne službe.
– Proverite odane prijatelje da se ne izlete i ne naprave sranje! Ne nasedajete na novinske priče. Ćale, ti znaš sve, drži pod kontrolom – rekao je Zoran ocu Vladimiru kada ga je posetio u Centralnom zatvoru.

Na tajnu komunikaciju između ukućana posumnjalo se jer se često dešavalo da Marjanovići tokom razgovora izgovaraju i naizgled besmislene rečenice. Opet, u nekim razgovorima bili su konkretniji, pa se u jednoj od konverzacija spominje i starateljstvo nad ćerkom Janom.
– Radite sve što treba samo da oni ne uzmu Janu. To neću podneti – rekao je Marjanović, a pretpostavlja se da je mislio na pevačicinu porodicu Krsmanović jer ne želi da oni dobiju starateljstvo nad detetom.

U jednom trenutku u zatvoru Zoran se uplašio da će biti razotkriven, pa je preko jednog advokata poslao poruku porodici.
– Pitajte ćaleta šta se dešava sa familijom, dobijam razne informacije. Neće valjda protiv nas – rekao je, navodno, Zoran, zamolivši da mu prenesu povratnu informaciju.

Suprug ubijene pevačice je takođe poručio ukućanima i da pomognu njegovoj ljubavnici Zorici Zoki Mitrović kako bi se što pre oženio njome.
– Pomozite Zoki za papire, da ono brzo rešimo – poručio je Zoran, a potom se osvrnuo i na svoj boravak u zatvoru.
– Ovde je sve pod kontrolom. Samo mi donesite one moje vitamine – tražio je Marjanović, a naši sagovornici navode da pod "vitaminima" najverovatnije podrazumeva tablete za smirenje.

U jednom od razgovora sa najbližima Zoran im je poručio da "ne puknu", verovatno misleći da uspeju da odole pritiscima i ne otkriju detalje o ubistvu.
– Držite se, nemojte da puknete. Ja ću izdržati – rekao je Zoran.

Happytv.rs/Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter