Izvor:
16.10.2017 u 15:50
0

DETEKTIVKA OSTOJIĆ ZA HEPI TELEVIZIJU: Namamila sam Zorana Marjanovića da ga inspektor ispita!

Detektivka Katarina Ostojić podigla je veliku prašinu svojim gostovanjem u "Parovima 6".

Ona je danas u jutranjem programu Hepi televizije "Dobro jutro Srbijo" došla da ispriča još detalja o istrazi najmisterioznijeg ubistva u novijoj istoriji Srbije – Jelene Marjanovića Krsmanović.

– Ja sam bukvalno namamila Zorana da dođe i razgovara sa inspektorom u Čika Ljubinoj ulici. Inspektor je trebalo da glumi derviša. Međutim inspektor se nije tako ponašao već ga je ispitivao i saslušao te ga je Zoran razotkro. Ja sam čekala u drugoj prostoriji i slušala. Zoran je izašao odatle totalno zbunjen i dezorjentisan. Verujem da je Zoran Marjanović svedok saradnik ali zna apsolutno sve o ubistvu. Mislim da su se neposredno pre tragedije žestoko posvađali – rekla je detektivka.

Ostanite uz Hepi televiziju i pratite jutarnji program "Dobro jutro Srbijo".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter