Izvor:
17.10.2017 u 15:43
0

„TEODORI JE SRUŠENO DOSTOJANSTVO“ : Advokat porodice Krsmanović otkrio SKANDAL koji se dogodio na sudu!

Predrag Savić, advokat porodice Krsmanović, gostujući u "Dobro jutro Srbijo" požalio se kako tužilaštvo ponižava njegove klijente.Teodori Krsmanović, koja je najavila da će tražiti starateljstvo nad ćerkom Jelene Marijanović Janom, prvo je sud dodelio status oštećene, da bi ga na jučerašnjem saslušanju oduzeo.

-Teodora je dobila status oštećene. Tamo je bilo pet branilaca koji su skočili i rekli da nema taj status. Koleginica se onda pobunila, jer je Teodora imala bliske odnose sa Jelenom. Jana je prvo dodeljena babi i dedi, ali jedina koja ima predispozicije da bude oštećena je Teodora.Tužilac očigledno uvažava advokate odbrane. Da sam ja bio tamo mene bi obezbeđenje iznelo, to sa punom odgovornišću kažem. Ovo je rušenje dostojanstva! Zapis joj uopšte nisu dali. Teodora je bila u čudu! Bila je okružena neprijateljskom atmosferom.

On je najavio svoj sledeći korak:

-Pojavićemo se pred sudom i tražiti da Teodora bude oštećena. Imamo više osnova za to, jer joj je Jelena pomagala finansijski. Možemo da obelodanimo svih 7 zahteva koji mogu da dovedu do rešenja ubistva. Treba da se sasluša profesor Savić koji je izvršio obdukciju!

Sa njim se složio novinar Srpskog telegrafa, Saša Milovanović.

-Teodora Krsmanović jeste neko ko treba da se bori za starateljstvo. Mala Jana sada živi u nehumanim uslovima. Marjanovići imaju vrhunski plaćene adovakte koje ne znam kako su platili. Sada kada bi dali iskaz njegovi iskazi bi bili kontradiktorni. Iskoristili su svoje pravo da ne svedoče. Skupi advokati Marijanovića su zadovoljni jučerašnjim danom. Ono što je zanimljivo je što je priča opet dospela u fokus kada je porodica Krsmanović angažovala gospodina Šipku. I opet Teodora nije oštećena, što je apsurdno. Postoje stvari i prostori u radu Beogradske policije. Osmo odeljenje je godinama ranije poznato da se u njega šalju po kazni. I postoji informacija da su nasipom prošli šleperi sa peskom i da je to zataškano. Zamislite taj nemar!

Forenzičar Šipka je potvrdio:

-Izneli smo nekoliko dokaza da ona nije ubijena na nasipu. Čarape su joj bile čiste, imala je krv na licu i majici. – rekao je on.

Happytv.rs
Foto:privatna arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter