Izvor:
17.10.2017 u 15:34
0

Advokat Marjanovića o navodima da je Zoran maltretirao Jelenu: “Normalno je da muž traži od žene da smrša i bavi se sportom”!

Jedan od pravnih zastupnika porodice Marjanović, advokat Veljko Delibašić, gostujući u emisiji “Dobro jutro SrbijoHappy televizije, da nisu tačni navodi da je Zoran maltretirao Jelenu i prepričao šta se događalo juče u tužilaštvu kada je svedočila Jelenina sestra Teodora Krsmanović.

Dakle, pojavila se juče Jelenina sestra i dala iskaz u kome je pričala o navonim čestim sukobima između Zorana i Jelene. Dala je netačne informacije kako je Jelena spavalau studiju, što nije tačno, već sa svojim suprugom i ćerkom, a da je spvala u studiju kada joj sestra dođe u goste. Znate, ne može se Zoran kriviti što nema kuću od hiljadu kvadrata u kojoj može spavati beliki broj ljudi. Dalje, govorila je kako je Zoran maltretirao Jelenu tako što ju je terao da vežba, trči i smrša. Mislim da tu nema ništa sporno i da je normalno da muž traži od žene da smrša i da vodi računa o svom zdravlju – rekao je Delibašić.

Branioci Zorana Marjanovića savetovali su članove njegove porodice da ne daju iskaz juče u tužilaštvu i osporili Teodorin status oštećene, jer kako smatraju ona može biti samo u status svedoka u ovom slučaju.

Zakon kaže da Teodora ne može imati status oštećene i mi smo na to ukazali tužiocu. Prvobitno je imala takav status, jer je tužilac pogrešio, na šta smo mi jasno ukazali. Status oštećenog u postupku mogu imati roditelji, brat i sestra, odnosno, dete. Želim da podsetim da je od početka u celu priču uključen Centar za socijalni rad, nezavisno od krivičnog dela.

Zorici Mitrović, prijateljici Zorana Marjanovića, onemogućeno je da dođe u studio i iznese svoje viđenje celog slučaja.

Advokatski tim je u dogovoru sa porodicom odlučio da je posavetuje da ne dođe kod vas u emisiju i da do suđenja, koje će biti javno, ne daje izjave za medije jer gotovo nikada ne precizno prenesu ono što je rečeno. Sve što bude imala da kaže, reći će na sudu, ukoliko sud to bude tražio od nje – rekao je advokat Delibašić.

On je još jednom ponovio da je njegov klijent, Zoran Marjanović, nevin i da nema dokaza da je izvršio ovo krivično delo.

Čitav niz laži se pojavljivao u novinama i na naslovnim stranama. Ugledni patolog Zoran Stanković je rekao da je ona izdahnula u kanalu, dok su mediji pisali da je preminula dan ranije. Njena pokojna majka je rekla da je s njom razgovarala 20 minuta pre nego što je nestala. Rekla joj je kako je na trčanju, da će posle ići kući da spremi obrok Zoranu i Jani, a da će kasnije svratiti do nje. I posle svega toga se pojavi informacija u medijima kako je viđena lažna Jelena kako trči na nasipu. Pa to je uvreda za sve – kaže Delibašić i dodaje:

Od početka istrage Zoran nije davao izjave nikom drugom osim svojim braniocima, a opet u novinama možete pročitati kako je dva puta pao na poligrafu. Pa to je elementarno nepoznavanje krivičnog zakona, jer u toj fazi nema izlaska na poligraf, da ne govorim dalje – rekao je Delibašić.

happytv.rs
Foto:
Facebook/veljko.delibasic, Twitter/GlavneVesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter