Izvor:
18.10.2017 u 23:13
0

HOROR U VRANJU: Komšiji smrskali lobanju zbog imovine!

Više javno tužilaštvo u Vranju podiglo je optužnicu protiv Violetke (44) i Mileta Ivanova (54) iz Klisure kod Surdulice zbog ubistva Stamenka Golubova (58).

Supružnici su optuženi da su 30. septembra 2016. godine na šumskom putu u zabačenoj mahali motkom i kamenjem svirepo ubili prvog komšiju, sa kojim su dugo bili u lošim odnosima.

Sudija Tatjana Mihajlović Jovanović, portparol Višeg suda u Vranju, izjavila je da će na glavnom pretresu 19. oktobra biti saslušani svedoci.

Ubistvu u zabačenom zaseoku prethodila je žučna svađa i rasprava između bračnog para Ivanov i Golubova, koji su zbog nerešenih imovinskih odnosa bili u sukobu više od deset godina.

Violetka i Mile Ivanov godinama su bili u sukobu sa svojim jedinim komšijom Stamenkom Golubovim.

Često su se svađali i tukli zbog seče drva u šumi i zbog priključka za vodu. Ivanovi i Golubov su se godinama vukli po sudovima zbog ovih problema, ali i zbog tuča i povređivanja u međusobnim sukobima.

Ubijeni Stamenko Golubov bio je razveden, a iz dva braka imao je sina i dve ćerke. Živeo je sam u porodičnoj kući u Grandžinoj mahali.

Zverskom ubistvu prethodili su svađa i žestok fizički obračun na šumskom putu. Stamenko Golubov je navodno najpre udario Mileta, pa je napao njegovu ženu Violetku.

Bračni par je žestoko uzvratio. Mile je dograbio poveću motku i njome udario Golubova, koji je od siline udarca pao na zemlju. Violetka i Mile su komšiju dotukli kamenjem i smrskali mu lobanju.

Od teških povreda, Stamenko Golubov je preminuo na mestu tragičnog sukoba.

Izvor: Alo!
Foto: Arhva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter