Izvor:
20.10.2017 u 14:29
0

INCIDENT U NOVOM SADU: Otac hteo sinu da odseče glavu motornom testerom!

Dok je otac pokuašavo da uključi motornu testeru, sin je na njega bacio metalnu šipku, i tako sebi spasao život.

Muškarac Z.D. (56) uhapšen je juče zbog sumnje da je u Kaću kod Novog Sada nasrnuo na svoja dva sina B.D. (17) i R.D. (23), pretivši da će da ih ubije, nakon čega je zadržan u policiji.

Z.D. je starijem sinu pretio da će mu odseći glavu motornom testerom. Incident je počeo u sredu uveče, a Z.D. je prvo nasrnuo na mlađeg sina.

– Otac i mlađi sin su se svađali, i u jednom trenutku Z. je zapretio da će ga prebiti na mrtvo ime. Dečak je na različite načine pokušavao da pobegne i da se otrgne ali nije uspevao u tome. Otac je postajao sve agresivniji. U jednom trenutku, u kuću je ušao drugi sin, koji se umešao i verbalno napao oca. U jednom trenutku otac mu je rekao "Sad ću glavu da ti odsečen" i uzeo motornu testeru. Tada je mladić našao neku metalnu šipku i gađao ga, kako bi se odbranio.

Od udarca, ocu je testera ispala iz ruku, a mladići uplakani pobegli iz kuće. Odmah su pozvali policiju i prijavili da je otac pokušao da ih ubije.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter