Izvor:
21.10.2017 u 14:27
0

KRVOPROLIĆE U PRIBOJU: Napisao oproštajno pismo, pa redom pobio ženinu porodicu!

Četvoro povređenih daće izjave policiji i tužilaštvu kada im to zdravstveno stanje dozvoli, a slučaj će zatim biti zatvoren

PRIBOJ – Radenko Trišović (63), bivši radnik FAP iz sela Suvi Do, koji je u sredu uveče hicem iz puške teško ranio pašenoga Radojka Raketića (63), a zatim nožem i bivšu suprugu Milijanu (60), svastiku Danu Raketić (63) i taštu Drinku Vakirević (83), a zatim se ubio, sahranjen je juče u rodnom selu Suvi Do blizu Pribojske Banje.

Radojko Raketić i Milijana Trišović, koji su s teškim povredama nekoliko sati posle tragičnog događaja prebačeni u užičku Opštu bolnicu, operisani su i njihovo zdravstveno stanje juče je bilo stabilno. Prema nezvaničnim podacima, Radenko je na bivšeg pašenoga iz puške pucao sa razdaljine od oko metar. Dana Raketić i njena majka Drinka prebačene su s lakšim povredama u pribojsku bolnicu. Četvoro povređenih daće, kako saznajemo, izjave policiji i tužilaštvu kada im to zdravstveno stanje dozvoli, a slučaj će zatim biti zatvoren.

Kako saznajemo iz istrage, Radenko Trišović je u svojoj kući u selu Suvi Do, pre nego što je krenuo ka kući pašenoga Raketića, gde je ranio bivše srodnike, ostavio oproštajno pismo u kome je nagovestio samoubistvo.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter