Izvor:
22.10.2017 u 21:15
0

ŠOKANTNO OTKRIĆE:Jedan od članova porodice Marjanović stajao je tik pored Jeleninog tela i to PREĆUTAO!

Treći svedok koga su pronašli CFI i porodica Krsmanović otkriva šokantan detalj iz istrage: u noći kada su svi tragali za pevačicom jedan od članova porodice Marjanović stigao je do njenog tela!

Jedan od tri nova svedoka koje su pronašli porodica Krsmanović i Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada otkriva detalje koje je spreman da ispriča i policiji i tužilaštvu.

Prema rečima Zorana Marjanovića, Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine. Sutradan, njeno telo nađeno je u kanalu. Od momenta nestanka pevačice do trenutka kada je policija obaveštena prošlo je nekoliko sati i nije jasno zašto je suprug toliko čekao da prijavi nestanak pevačice.

Takođe, buni i činjenica da je kada je Jelena nestala, on pozvao sve prijatelje i članove svoje porodice da dođu na nasip i krenu u potragu za njom. Šta su sve radili tokom potrage, i dalje je misterija, ali je sigurno da su tokom potrage, namerno ili ne, uništili gomilu tragova!

– Prema saznanjima ovog svedoka, jedan član rodbine Marjanović nalazio se na nekoliko metara od mesta gde je pronađeno Jelenino telo u noći pretrage na nasipu – ističe Nenad Šipka iz CFI.

Zbog čega je ovaj član porodice odlučio da tu informaciju prećuti i da li je bio svestan gde je stajao i šta vidi, ispitivanjem svedoka moglo bi da bude utvrđeno.

Međutim, to nije jedini svedok koji potpuno preokreće slučaj i baca senku na dosadašnja svedočenja porodice Marjanović, a naročito Zorana, koji je zbog sumnje da je ubio svoju suprugu priveden 15. septembra.

– Prema rečima komšije, on je u petak 1. aprila 2016, dan pre Jeleninog nestanka, razgovarao sa njom. Jelena ga je pitala da li je prskao zelje, a nakon što joj je on odgovorio da nije, ona mu je kazala: „Odlično, sutra ujutru ću doći kod tebe da uzmem zelje da mojima za subotu i nedelju napravim sarmicu od zelja“. U subotu je svedok čekao Jelenu celo jutro, međutim, ona se nije pojavila – priča Šipka.

Prema rečima Predraga Savića, punomoćnika Teodore Krsmanović, Jelenine mlađe sestre, postoji nekoliko interesantnih svedoka koje bi oni predložili tužilaštvu, a koji bi mogli da odgovore na mnoga pitanja koja se već godinu i po dana postavljaju u slučaju ubistva pevačice.

– Ako bi saslušali Ljubicu, sestru Jelenine majke Zorice, ona bi mogla da u potpunosti razreši dilemu oko poslednjeg razgovora između Jelene Krsmanović i njene pokojne majke. Takođe, pojavila se i jedna komšinica sa veoma interesantnim iskazom koji bi pomogao mnogo u istrazi Jeleninog ubistva – objašnjava Savić za „Blic“.

Kako navodi, saslušanje obducenta Slobodana Savića, koji je radio obdukciju Jeleninog tela, takođe je od velike važnosti i naglašava da im i dalje nije jasno zašto je prilikom određivanja sudsko-medicinskog veštačenja tužilac njega preskočio.

Međutim, ovi zahtevi biće mogući samo ako Teodora dobije status oštećene u slučaju ubistva njene sestre, koji joj je neposredno pre saslušanja u ponedeljak, a na zahtev Marjanovićevih branilaca, ukinut. S tim u vezi, Teodorina majka tražiće starateljstvo nad malom Janom, Zoranovom i Jeleninom ćerkom.

Happytv.rs/Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter