Izvor:
23.10.2017 u 12:43
0

DRUGA STRANA INCIDENTA U ZEMUNU: Milanovi drugovi ispričali šta se desilo ispred stanice i da li je on udario policajku!

Milan P. (46) "golfom" je udario radnicu MUP ispred policijske stanice u Zemunu zbog čega mu je određen pritvor.

U incidentu koji se dogodio u nedelju oko podneva Milan P. (46) je svojim "golfom" udario u nogu policajku Mariju Katić Jovanović (34) koja je obezbeđivala stanicu. Ona je povređena, a Milan P. je priveden.

Policajka Marija ga je prethodno nekoliko puta upozorila da je na trgu ispred policijske stanice u Zemunu zabranjeno parkiranje. Na molbu da pomeri auto, on je počeo da je vređa i otišao u kafić preko puta. Službenica MUP-a je pozvala "Parking servis" i kada se pojavio "pauk", on je seo u automobil. Policajka je stala ispred vozila kako bi ga sprečila da se isparkira, ali je on ipak startovao automobil i udario je u nogu.

– Kada je stigao "pauk", M. P. nije hteo da pruži na uvid svoja dokumenta i kolima je više puta odgurnuo policijsku službenicu. Policija je posle incidenta privela M.P., a Marija Jovanović Katić je zbog povređene noge prevezena u KBC Zemun – ističu iz MUP-a.

Priča prijatelja privedenog Milana, koji su se tog trenutka zadesili na trgu, drugačija je.

– Rekla mu je da parkira auto negde drugde, a on je pitao zašto to baš traži od njega, kada je gomila vozila nepropisno parkirana tu. Ona je onda zvala Komunalnu policiju i oni su mu napisali kaznu, a pozvala je i "Parking servis". Tek kada je video "pauka" Milan je izašao iz kafića. "Pauk" ne sme da nosi vozilo ako ste vi tu, a nije ni praksa da nosi vozilo kad već imate kaznu za nepropisno parkiranje. I kada je naš prijatelj hteo da krene, policajka je stala ispred auta. Posle je tvrdila da ju je udario, iako je dvanaest svedoka videlo je da se to nije dogodilo! – prepričavaju incident drugovi Milana P.

Zamenik tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio je Milanu P. zadržavanje do 48 sati.

Direktor policije Vladimir Rebić najoštrije je osudio napad na pripadnicu MUP-a u Zemunu.

– U poslednjih nekoliko dana, ovo je drugi napad na policijsku službenicu. Očekujem hitnu i oštru reakciju nadležnih organa, pre svega jer je u pitanju žena. Na taj način ćemo svima pokazati da se bahato i bezobzirno ponašanje neće tolerisati, kao i da ćemo zaštititi svakog policijskog službenika koji savesno i odgovorno obavlja svoj posao – rekao je Rebić.

Happytv.rs/Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter