Izvor:
23.10.2017 u 22:12
0

NOVI SVEDOK OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE: Majka ubijene pevačice naišla na Marijanoviće na nasipu u 3 ujutru! (foto)

Novi svedok tvrdi da mu je majka ubijene pevačice rekla da je u noći potrage naišla na člana porodice Marjanović kod mesta gde je telo nađeno nekoliko sati kasnije i da joj je bilo jako čudno što je oni nisu našli te noći

BEOGRAD – Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice Jelene Marjanović, u noći potrage za njenom nestalom ćerkom u blizini mesta gde je telo sutradan pronađeno videla je jednog od članova porodice Marjanović, otkriva svedok koji se javio novosadskom Centru za forenzička istraživanja.
Ovaj svedok, čije je ime poznato redakciji i o čijem su postojanju obaveštene nadležne institucije, kaže da je pokojna Zorica Krsmanović sama ispričala šta se dogodilo u noći između 2. i 3. aprila na nasipu u Crvenki.

Bila s rođakom

– Zorica je s rođakom bila na nasipu i tražili su Jelenu. Kako je sama kazala, instinkt ju je stalno vraćao na mesto na kome je Jecino telo otkriveno. Međutim, u nekom trenutku ona se umorila i zamolila rođaka da se provozaju po Borči, u nadi da je njena ćerka pobegla i da je negde na ulici. Potraga za Jelenom obustavljena je oko tri sata izjutra i ljudi su otišli. Međutim, Zorica je odlučila da se još jednom vrati na nasip – priča svedok.

Kurir
Foto: Twitter/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter