parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

UŽAS U UŽICU: Spasli beskućnika sa ulice, on im zapalio dve kuće!

U užičkom naselju Pora danas popodne izgorele su dve kuće - jedna totalno, druga delimično - porodice Damljanović, a vatru je, prema prvim rezulatima istrage, izazvao beskućnik koji je živeo pod njihovim krovom.

Prema izjavama članova porodice Damljanović, požar je buknuo u podrumskom delu manje kuće, a zatim se proširio na gornji, drveni deo, odakle su se plameni jezici preneli na veću kuću koja se nalazi odmah pored.

Požar je izazvao, još nije poznato kako, beskućnik koga su Damljanovići primili da kog njih privremeno, bez naknade, stanuje.

- Na molbu komšije dali smo beskućniku, sklonom alkoholu, kutak u kome može da prenoći i skloni se od hladnoće. Nekoliko puta smo pokušavali da ga iselimo ali je komšija koji ga je doveo uvek uspevao da nas ubedi da ga ostavimo još neko vreme. Ispostavilo se da nam je čovek koga smo primili široka srca shvatajući njegovu nevolju, pričinio ogromnu materijalnu štetu. Zvali smo danas tog komšiju da mu kažemo šta se dogodilo, a on je odgovorio: "U inostranstvu sam, ja nemam ništa s tim" - kažu Damljanovići.

Od manje kuće ostali su samo zidovi podrumskog dela, dok su u većem, dvospratnom objektu u kome živi porodica, izgorele dve sobe i deo krova.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/The Nation‏Verified account

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Parovi Live
11:55 Vesti
12:05 Parovi Live
12:55 Vesti
13:10 Parovi Live
14:05 Beni Afet serija
15:00 Parovi - Live
16:00 Posle rucka
17:00 Parovi Live
17:30 Telemaster
18:00 Kviz: Naslovna strana
18:30 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 Parovi Nominacije
slede Parovi Live