Izvor:
02.07.2016 u 20:14
0

TRAGEDIJA: Poginuo jedan od najistaknutijih SRPSKIH PADOBRANACA

Kako je javila italijanska novinska agencija "ANSA“, padobranac, tačnije B.A.S.E skakač, poginuo je prilikom skoka kod mesta Trentino u Italiji.

Tačna lokacija zove se Pietramurata di Dro na planini Brento i poznata je lokacija za ovakvu vrstu rekreativnih skokova.

Kako Tango Six saznaje u pitanju je Nebojša Jandrić, poznatiji kao "Džimi“, jedan od najiskusnijih srpskih padobranaca.

Jandrić, instruktor padobranstva, je u svojoj vojnoj i civilnoj karijeri prešao broj od 5.000 skokova i kao opitni (probni) padobranac bio je aktivno vojno lice u Tehničkom opitnom centru Vojske Srbije. Službovao je i u 63. Padobranskoj brigadi.

"ANSA“ navodi da je po skoku padobranac pao na stene u podnožju ovog spusta. Ovo je druga smrt u Italiji u poslednjih mesec dana prilikom B.A.S.E skokova, prethodna se dogodila 23. juna.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/Telegraf

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter