Izvor:
30.10.2017 u 18:34
0

NOVINARIMA SREDNJI PRST: Ključni svedok dao iskaz na saslušanju povodom smrti pevačice!

Radosava M. saslušana je u Višem javnom tužilaštvu, a po izlasku iz sudnice, umesto komentara, počastila je okupljene novinare srednjim prstom.

Komšinica porodice Marjanović Radosava M., koja svakog dana na nasipu u Borči čuva koze, saslušana je danas u Tužilaštvu, a ona je okarakterisana kao ključni svedok povodom ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Saslušanje Radosave M. trajalo je nešto više od sat vremena, a nakon izlaska, okupljene novinare je zanimalo šta je imala da kaže povodom svedočenja. No, umesto odgovora na pitanje, ona je novinarima pokazala srednji prst i nije želela ništa da komentariše o tom događaju.

Podsetimo, prema rečima našeg sagovornika, ona je ranije pričala da je svakog dana bila na nasipu i da pokojnu Jelenu nije videla ni 2. aprila, ali ni ranije. Žena je objasnila da je na nasipu svakog dana i da viđa ljude kako trče nasipom, ali da se Jelene ne seća.

Kako nezvanično saznajemo, prvi svedok Dragan P. se nije pojavio jer navodno mu nije uručen poziv. Očekuje se da u Tužilaštvo stigne i Vid S. koji bi takođe trebalo da da iskaz.

U Tužilaštvo su već stigli advokati Veljko Delibašić, Nikola Dumnić, Aleksandar Zarić i Stefan Jokić.

Podsetimo, prošle sedmice su majka i sin Zorana Marjanovića odbili da daju iskaz u Tužilaštvu. Zorica i Uroš su, po zakonu, iskoristili pravo da uskrate davanje iskaza tužiocu, jer su bliski srodnici okrivljenog, kao što su to učinili i Marjanovićevi otac i brat po savetu advokata.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter