Izvor:
01.11.2017 u 19:48
0

VELIKO GRADIŠTE: Posle verbalnog sukoba ubo komšinicu u vrat, pa sebe!

Protiv R.M. (61) iz Velikog Gradišta određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je nožem napao i povredio svoju komšinicu D.P. (59)

VELIKO GRADIŠTE – Protiv R.M. (61) iz Velikog Gradišta određen je pritvor do 30 dana, zbog sumnje da je nožem napao i povredio svoju komšinicu D.P. (59)

Ovom napadu prethodio je verbalni sukob između komšija, do kojeg je došlo u Ulici Žike Popovića.

U jednom trenutku, osumnjičeni je izvadio nož iz džepa i, sečivom dugim desetak centimetara, ubo komšinicu u levu stranu vrata. Pošto je povređena žena počela da zapomaže, on je tada, uplašen zbog krvi koja joj je tekla iz rane, nožem ubo i sebe u vrat.

Na lice mesta uskoro su stigli policija i Hitna pomoć, koja je povređenu ženu prevezla u Opštu bolnicu u Požarevcu, odakle je prebačena u beogradski Urgentni centar.

Kako smo nezvanično saznali, ona se uspešno oporavlja, jer je po vratu zadobila samo površinske povrede. Sa lakšom povredom prošao je i njen napadač, koji je saslušan pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikom Gradištu.

U svom iskazu on je bio konfuzan i nije naveo tačan razlog svađe i napada, ali se pretpostavlja da ga je pogodilo to što ga je D.P. ogovarala po komšiluku. Nakon saslušanja povređene žene, odlučiće se o kvalifikaciji krivičnog dela koje je njen napadač počinio.

Izvor: Večernje Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter