Izvor:
06.11.2017 u 23:54
0

OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO PEKARA U BEOGRADU: Bili su najbolji prijatelji, namamio ga je u svoju radnju i ubio!

Zbog sumnje da je ubio pekara Nikolu Ostojića uhapšen je vlasnik staklorezačke radnje F.G. (31)

Ostojić, vlasnik pekare koji je nestao prošlog petka, pronađen je danas mrtav u staklorezačkoj radnji u Resavskoj ulici.

Radnja se nalazi prekoputa Nikoline pekare, a zbog sumnje da je počinio ubistvo uhapšen je vlasnik staklorezačke radnje F.G.

Navodno, on je bio u dugovima, a znao je da Nikola ima novac koji je želeo da uloži u novi lokal.

F.G. je namamio Nikolu u obližnju poslastičarnicu, tamo su pričali, a zatim ga je doveo u svoju staklorezačku radnju, gde ga je ubio tupim predmetom.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo osumnjičenom F.G. određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako nezvanično saznajemo, vlasnik staklorezačke radnje je njegov najbolji drug F.G. a ona se nalazi upravo preko puta Nikoline pekare.

Telefon Nikole Ostojića, vlasnika pekare koji je nestao u petak oko 18.30, poslednji put je lociran istog dana oko 23.30 i to u okolini Starčeva (opština Pančevo).

"To je poslednja informacija koju sam dobila u policiji. Nije imao nekih problema, dugovanja, ništa što bi moglo da navuče neki problem", izjavila je ranije njegova supruga Vera.

Ostojić je inače iz Prijepolja i iza sebe je ostavio ženu i dvoje dece.

Kurir
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter