Izvor:
07.11.2017 u 04:42
0

NASLUĆIVAO TRAGEDIJU: Brat ubice iz Sopota nije uspeo da spreči krvavi pir. Okidač bila ljubomora!

Motiv tragedije koja se večeras dogodila u Stojniku kod Sopota, po svemu sudeći je ljubomora. Kako se saznaje, Dragan N. (51), iz Ralje, ubio je Jasminu J. (53). Beživotna tela pronađena su oko 18.15 časova.

Kako se saznaje, Jasmina mu je bila ljubavnica i viđali su se povremeno. Oboje imaju još po jedan brak i decu. Međutim, poslednjih meseci počeli su da se svađaju, a sve je kulminiralo večerašnjom tragedijom. Dragan bio poznat lovac, ali i bio dobar strelac. Držao je kafanu u Ralji jedno vreme, a meštani pričaju da nije pravio probleme. Imao je i dozvolu za posedovanje oružja.

Jasminu je upucana u vrat, a potom pucao sebi u slepoočnicu. Dragan je imao ženu i dvoje dece, a ljubavnica je živela sama. Bio je vlasnik kafane "Koliba" preko puta, a pretpostavlja se da su tu i počeli da se intenzivnije viđaju – kaže sagovornik Kurira, koji ih je poznavao.

Ubica je na lokalnom putu "golfom" došao do Jasmine. Ubrzo je počela žestoka rasprava, a Dragan je izvadio pištolj i hladnokrvno pucao Jasmini u vrat. Potom je prislonio oružje na slepoočnicu i presudio sebi. Oboje su preminuli na licu mesta.

Zanimjljivo je to da je Draganov brat naslutio tragediju, ali nije uspeo da spreči brata da počini krvavi pir.

Neposredno pred masakr Dragan je pozvao brata i rekao mu: Dođi po auto, neće mi više trebati. Brat je znao da je u svađi sa Jasminom i naslutio je šta će se dogoditi. Pokušao je da pronađe Dragana, ali sve je bilo uzalud – kažu na licu mesta.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter