Izvor:
07.11.2017 u 15:19
0

POSETILA OCA: Mala Jana u zagrljaju Zorana posle više od mesec dana otkad je u pritvoru!

Mala Jana videla je i zagrlila oca posle više od mesec i po dana, koliko se Zoran Marjanović nalazi u pritvoru Okružnog zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović.

Devojčicu je u zatvor u Bačvanskoj ulici doveo stric Miloš.

– Zoran, koji je u ćeliji ne pokazuje mnogo emocija, prosto je pukao kada je video dete. Bio je euforičan, srećan, ali ga je pogodilo kada mu je Jana rekla da zajedno pođu kući. Rekao joj je da ne može, ali da će se brzo vratiti. Zagrlili su se i nisu hteli da se odvoje jedno od drugog. Ona je još mala i ne zna tačno šta se dešava sa njenim ocem, kog nije videla skoro dva meseca. Ovo je prvi put da su Marjanovići odveli dete u posetu – kaže izvor.

– Jana je Zoranu rekla da je ljuta na njega jer on nije kući s njom. Zoran ju je tešio, govoreći joj da se još malo strpi i da će doći.

Nakon posete, devojčicu je ispred zatvora sačekao Vladimir Marjanović, koji je i dovezao nju i Miloša. On je tada preuzeo Janu, koja je i dalje bila uplakana.

– Poseta je trajala sat vremena i devojčicu je stric jedva odvojio od oca Zorana. Dete je plakalo sve vreme, čak i kada su je izneli iz zatvora. Bilo je prilično mučno. Zoran je izgledao čudno posle posete. Mada je dosad bio uzoran i disciplinovan pritvorenik, na njega će u narednim danima biti više obraćana pažnja – kaže izvor.

Zoran Marjanović se u pritvoru nalazi od 15. septembra, kada je uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2. aprila na nasipu Crvenka u Borči.

Informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter