Izvor:
07.11.2017 u 22:31
0

SAM SE JAVIO POLICIJI: Prokupčanin za kojim je raspisana potera, nije ni znao da ga je bivša devojka prijavila za silovanje!

V. R. (40) iz prokupačkog sela Mala Plana, kojeg je Z. J. sa kojom je bio u intimnoj vezi 13 godina prijavila za silovanje, nije znao da je to uradila i da je policija raspisala poternicu za njim. Nakon što je saznao, prijavio se policiji i dao izjavu.

Osumnjičenom nije određen pritvor i ići će redovni postupak – rečeno je za Telegraf.rs u Višem tužilaštvu u Prokuplju.

Nezvanično saznajemo da je izjava oštećene prilično diskutabilna, jer su bili u intimnoj vezi i tek nakon što stignu nalazi koji su naloženi da se odrade biće jasnije sve okolnosti.

Oštećena Z. J. je u subotu oko 22 sata prijavila da je V. R. silovao. Prethodno su se sastali preko puta prokupačke kafane "Toplica“ gde ju je V. R. čekao u kolima.

Na silu je, kako je ona izjavila u policiji, uvukao u kola, odvezao u svoju kuću u Malu Planu kod Prokuplja i tamo naterao da imaju odnose. Pregled koji je urađen utvrdio je da ima crvenilo u predelu obraza i u predelu leve dojke, nisu utvrđene povrede na telu, a uzet je bris sa genitalija.

Ona je još dodala da je 13 godina bila u intimnoj vezi sa osumnjičenim i da joj je on zbog navodnog dugovanja, uzeo zlatne minđuše, mobilni telefon, 3.000 dinara i 200 evra.

Happytv.rs/Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter