Izvor:
08.11.2017 u 18:44
0

Dirljiv susret Zorana Marjanovića i ćerke Jane u zatvoru: „TATA, SANJALA SAM MAMU“!

Šestogodišnja Jana, ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), rasplakala je oca Zorana tokom posete u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu.

Devojčica je tati, osumnjičenom za ubistvo supruge, ispričala da je sanjala majku i naterala mu suze na oči.

– Susret oca i ćerke, prvi posle mesec i po od hapšenja, bio je veoma emotivan. Marjanović je briznuo u plač čim je video ćerku, a ona ga je zapitkivala kad će doći kući. Devojčica je ocu prenela pozdrave od njegove devojke Zorica Mitrović, koja je rekla da ga poljubi u njeno ime – navodi izvor iz Okružnog zatvora.

Kako dodaje, Marjanovića je zanimalo kako se Jana snalazi u školi, a ona mu se pohvalila da je naučila sva slova.

– Devojčica je ispričala da je čuvaju baba Zorica, deda Vladimir i stric Miloš, dok je u školu najčešće vodi deda. Bila je vesela dok je pričala o školi, a pohvalila se i da zna da piše – kaže sagovornik iz Okružnog zatvora.

srpski telegraf
Foto: Facebook / Zoran Marjanović, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter