Izvor:
13.11.2017 u 14:39
0

NEZAPAMĆENA TRADEDIJA U KOVAČICI: Poginula jedna od najlepših srpskih (16) šampionki! (foto)

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kovačice poginule su dve šampionke u bodibildingu *Jedna od njih bila je najuspešnija i najpoznatija, a druga je to tek trebalo da postane, pošto je važila za najtalentovaniju.

Velika tragedija dogodila se kod Kovačice gde su u saobraćajnoj nesreći poginule srpske reprezentativke u bodibildingu, Branislava Jovanović (48) i Milica Beslać (16). U nesreći je poginula i majka Milice Beslać, a teško je povređen njen otac, koji je bio za volanom. On je na operaciji i lekari se bore za njegov život.

Do tragedije je došlo kada su se sudarili automobil "folksvagen bora" iz Sombora i kamion "man" novopazarske registracije. Kao uzrok nesreće se navodi da vozač automobila nije ustupio prvenstvo prolaza.

Nesreća se dogodila kada su se takmičarke vraćale iz Rumunije sa Svetskog prvenstva bodibildingu.

Branislava je bila jedna od najboljih, ako ne i najbolja i najpoznatija srpska bodibilderka, a na tom Svetskom prvenstvu u Rumuniji je zauzela 4. mesto i pohvalila se nagradom na svom Fejsbuk profilu.

Bila je višestruka šampionka države i Balkana u fizik kategoriji.

Milica Beslać je bila članica fitnes kluba Bim džim iz Barajeva, proglašena je 2015. godine za najbolju mladu sportisktinju Apatina i važila je za najveću nadu srpskog bodibildinga.

Bila je šampionka Balkana za takmičarke do 16 godina, a tu titulu je osvojila proteklog leta u Baru.

Takođe, bila je i prvakinja države i to je ostvarila dve nedelje pre tragedije.

Plenila je lepotom i stasom, a njeni prijatelji se potresnim porukama opraštaju od nje na Fejsbuku.

Telegraf
Foto: FAcebook/Milica Beslać

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter