Izvor:
16.04.2016 u 16:40
0

DRAMA NA VOŽDOVCU: Policija privela ILEGALNE MIGRANTE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zatekli su 16 državljana Avganistana, 11 zaključanih u kući, a pet ispred kuće na teritoriji opštine Voždovac, saopštio je danas MUP.

Policija radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem, navodi se u saopštenju.

Pripadnici policije provalili su u kuću u Sinjskoj ulici u Beogradu, u blizini Plavog mosta, u kojoj se prethodno zabarikadirala grupa migranata.

Među migrantima je bilo i žena i dece. Prethodno je nekoliko migranata pregovaralo s policijom kroz prozor.

Kako su tu dospeli za sada nije poznato, kao ni šta su bili njihovi zahtevi. Komšije ne znaju ko koristi kuću, jer je vlasnik, prema njihovim saznanjima, u Nemačkoj.

Prema nezvaničnim saznanjima, migranti koji nisu imali dokumenta, tri meseca su ilegalno boravili u kući. Prema saznanjima elektronskih medija, u kući je mesecima živelo 16 migranata, a povremeno i njih 50.

Izvor: Tanjug, HappyTv.rs
Foto: Facebook/Biljana_Susa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter