Izvor:
17.11.2017 u 18:06
0

HAOS U RUSIJI: U sudaru autobusa i kamiona poginulo 14 osoba!

U centralnoj Rusiji dogodio se sudar autobusa i kamiona koji je prevozio drva, pri čemu je poginulo najmanje 14 osoba, saopštilo je rusko Ministarstvo za vanredne situacije.

Saobraćajna policija u ruskom regionu Mari El saopštila je da je do sudara došlo sinoć u blizini glavnog grada tog regiona, Joškar Ole, prenosi AP.

U bolnicu je prebačeno šest osoba, među kojima i jedno dete, koji su svi u ozbiljnom stanju, navodi Tas s pozivajući se na lokalne izvore, dodavši da su dve osobe ostale zaglavljene u minibusu.

Guverner Mari Ela Aleksander Jevstignejev rekao je televiziji Rosija 24 da je autobus prešao u suprotnu traku pokušavajući da pretekne drugo vozilo, pri čemu je udario u kamion.

Policija je prethodno nagovestila da bi jedan od uzroka nesreće mogle biti i vremenske prilike, s obzirom na to da su u toj oblasti ranije danas zabeležene obilne snežne padavine.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter