Izvor:
23.11.2017 u 21:32
0

UHAPŠEN SIN NASERA KELJMENDIJA U BEOGRADU: Preti mu pritvor!

Sin jednog od vođa najjačih albanskih kriminalnih klanova Nasera Keljmendija, Elvis (39), uhapšen je pre dva dana u Beogradu zbog sumnje da je pretukao svoju 25-godišnju devojku i jer je nezakonito držao pištolj sa šest metaka u stanu kojem su boravili.

Elvis Keljmendi je upravo saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu koje je predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana, a o tom predlogu do kraja dana odlučiće sud.

Portparol tužilaštva Aleksandra Ðenadić rekla je Tanjugu da je Keljmendi saslušan zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljeno držanje vatrenog oružja i municije.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo da mu se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, dodala je Ðenadić.

Policija je juče saopštila da se nakon pretresa garaže i stana pronašla pištolj u ilegalnom posedu i šest metaka.

Sa pomenutom devojkom je bio u vezi oko osam meseci.

Specijalno tužilaštvo Kosova tereti njegovog oca Nasera Keljmendija, za organizovani kriminal, ubistvo Ramiza Delalića i kupovinu, posedovanje, rasturanje i neovlašćenu prodaju raznih vrsta narkotika i u toku mu je suđenje.

Mediji pišu da se on smatra vođom jedne od najjačih albanskih kriminalnih grupa na Balkanu i da se godinama nalazi na "crnoj listi" SAD.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter