ŠTA JE PRAVA ISTINA: Otac Zorana Marjanovića ZNAO da je Jelena ubijena čekićem?!

 

Vladimir Marjanović (64), svekar svirepo ubijene Jelene (33), rekao je samo 10 dana nakon zločina da je njegovoj snaji čekićem smrskana glava na nasipu u Borči 2. aprila 2016! Pošto ni do danas, posle 20 meseci istrage, nije sa sigurnošću utvrđeno čime je Jelena ubijena, niti je to oružje ikada nađeno, logično je pitanje otkud je onda Vladimir znao da je u pitanju baš čekić?!

Stariji Marjanović je, inače, od samog početka zbog svojih kontradiktornih izjava privukao veliku pažnju i javnosti i policije. Svega desetak dana posle brutalnog zločina, Vladimir je prvi put uneo konfuziju u ovaj misteriozni slučaj i nagovestio da zna mnogo više nego što je bio raspoložen da otkrije istražnim organima.

On se sve do hapšenja sina Zorana 15. septembra ove godine redovno u ime porodice Marjanović obraćao novinarima. Tako je i 13. aprila prošle godine doslovno izjavio novinarima:

- Dok vi svašta pišete, ubica se slobodno šeta gradom sa čekićem!

 

 

U tom trenutku, on nikako nije mogao da zna da je Jelena ubijena čekićem, pošto se na početku sumnjalo da je u pitanju kamen, sem ukoliko nije imao neposredna saznanja! Tek kad je Zoran uhapšen, pre dva i po meseca, prvi put se kao najverovatnije oružje kojim je počinjen zločin pominje keser (čekić za vađenje eksera)!

Osim toga, Vladimirove izjave o Jeleni menjale su se iz meseca u mesec.

U početku je tvrdio: - da je ona anđeo i divna devojka koju je nemoguće ne voleti, ali je posle Zoranovog hapšenja promenio ploču i počeo je da tvrdi da ju je ubio "njen ljubavnik tajkun" i da ona nije bila nikakva cvećka!

Pritom, stariji Marjanović je 16. oktobra odbio priliku da kaže ijednu reč o svojim eventualnim saznanjima kada je zvanično pozvan u Više tužilaštvo kao svedok u istrazi pokrenutoj protiv Zorana. Vladimir je iskoristio zakonsko pravo da kao bliski srodnik nije u obavezi da svedoči. To pravo su iskoristili i njegov mlađi sin Miloš, supruga Zorica i Zoranov sin iz prvog braka Uroš.

Prethodno je Vladimir više puta saslušavan u policiji i, prema saznanjima , dva puta je "pao" na poligrafu, govoreći o nekim veoma bitnim stvarima. Njemu pritvor, međutim, nikad nije određen.

 

 

- Kada smo ga pitali krije li nešto oko Jeleninog ubistva, odgovorio je da ne krije i pokazalo se da laže. Isto tako, kada smo ga pitali zna li da li njegov sin Zoran ima bilo kakve veze sa zločinom, rekao je da ne zna, a poligraf je opet pokazao da ne govori istinu - otkrio nam je svojevremeno sagovornik iz istrage.

Spekulisalo se, takođe, da je Vladimir zapravo taj koji ima glavnu reč u porodici i da on daje instrukcije ostalima kako da se drže i ponašaju, te da je sina Zorana "drogirao" tabletama za smirenje svaki put kada je ovaj išao na saslušanje u policiju kako bi prevario poligraf!

Pevačica je prema nalazima obdukcije, ubijena 2. aprila prošle godine pored borčanskog nasipa. Njeno telo je pronađeno dan kasnije u obližnjem kanalu. Veštačenjem je utvrđeno da je usmrćena nekim tupim predmetom, sa tridesetak udaraca u glavu, od kojih je devet bilo smrtonosno. 

 

Izvor:  Informer.rs
Foto: Twitter/ print screen,Twitter/GlavneVesti, Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost