JECAJI PARALI NEBO: Ćerka ubijene Biljane vrištala neutešno nad grobom svoje majke!

Biljana Mijatović (30), koju je na rođendan nožem u grudi ubio nevenčani suprug Siniša Radovančev (50), sahranjena je juče na Novom groblju u Pančevu. Na večni počinak ispratili su je otac, ćerka, rođaci, prijatelji i komšije.

Jezivo ubistvo, podsetimo, dogodilo se u utorak oko 18 sati, nakon žustre svađe para koji je bio u vezi oko dve godine. Da zlo bude veće, Biljana je pre dvadesetak dana po drugi put postala majka, a u stanu su u vreme ubistva bile tek rođena beba i njena dvanaestogodišnja ćerka iz prvog braka.

Jecaji parali nebo

Njeni jecaji juče su odjekivali grobljem, a stravičan prizor nikog nije ostavio ravnodušnim.

- Mama, mama... Hoću moju mamu - odjekivao je dečji plač iz kapele, ali je ubrzo posle toga devojčici pozlilo, te su je rođaci izveli napolje.

- Jadno dete... Bila je u stanu, ali ni ona ne zna zbog čega su se Biljana i Siniša posvađali. Rekla je da je čula svađu koja je trajale neko vreme, a potom i vrisak majke. Ubrzo posle toga je stigla policija. Ona je zbrinuta kod očeve majke, a bebu je uzeo Centar za socijalni rad - rekao nam je jedan od Biljaninih poznanika.

On ističe da se šokirao kad je čuo da je Radovančev uhapšen zbog ubistva.

- Delovalo je da se vole. Imali su para. Siniša je imao nekoliko automobila, ni u čemu nisu oskudevali. Sedeo sam s tim čovekom više puta. Bez obzira na to što sad pričaju da je bio prek i nasilan, nikad ne bih rekao da može ovako nešto da uradi. Biljana je imala problema u prvom braku. Suprug ju je maltretirao, tukao ju je, ali sam mislio da je u ovoj vezi sve kako treba - priča poznanik koji je juče bio na groblju u Pančevu.

Drugovi je grlili

Biljaninoj sahrani prisustvovali su i školski drugovi njene ćerke. Svi oni juče su tešili devojčicu, koja se nije odvajala od majčinog kovčega. Njihovi zagrljaji i suze svima su ledili krv u žilama.

- Hoću kod moje mame, pustite me - vrištala je neutešno devojčica dok su grobari spuštali kovčeg u raku.

 

Kurir.rs
Foto: Arhiva

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost