Izvor:
25.11.2017 u 19:36
0

DEO REDOVNE PROCEDURE: Evo šta se promenilo otkako je Zorana Marjanović prebačen u drugu ćeliju!

Suprug ubijene pevačice i dalje je u pritvoru u zatvorenom režimu.

Zoran Marjanović, koji se nalazi pritvoru zbog ubistva supruge Jelene Marjanović, prebačen je pre desetak dana iz jedne u drugu ćeliju Centralnog zatvora u kojem se nalazi od 15. septembra.

Umesto jednog cimera, Marjanović sada sobu deli sa još trojicom pritvorenika, koji nisu poznati javnosti, a koji se sumnjiče za sitne krađe.

Dok nije prebačen u drugu ćeliju, Marjanović je, da podsetimo, sobu u Centralnom zatvoru delio sa Markom Nikolićem, koji je letos ubio bivšu suprugu Maju Đorđević i njihovog sina Mihaila ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

Zoranov premeštaj je deo redovne procedure, s obzirom na to da je prošlo mesec dana boravka na prijemnom odeljenju.

– On je i dalje u pritvoru u zatvorenom režimu. Normalno se ponaša. Nema posebnih zahteva. Svakodnevno ga posećuju advokati koji pripremaju odbranu – kaže izvor.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine, a njeno unakaženo telo pronađeno je sutradan u kanalu podno nasipa u naselju Crvenka, u Borči.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter