Izvor:
26.11.2017 u 23:50
0

TRAGEDIJA: Ubio poznanika, ni krivog ni dužnog, jer je pokušao da ga spreči da napravi masakr!

Zoran Jović (41) iz Miljevića kod Golupca ubio je u četvrtak hicem iz pištolja poznanika Dejana Jovanovića (46) iz Mrčkovca, ni krivog ni dužnog, samo zato što je pokušao da ga spreči da napravi masakr! Zoran je, naime, zamolio Dejana da ga odveze do Kučeva, ali Jovanović je tek usput saznao da je ovaj zapravo krenuo da ubije muža Lidije M., u koju je bio smrtno zaljubljen! Dejan je pokušao da ga spreči, ali ga je Jović ubio!

Kad je pomahnitali Zoran stigao u Kučevo i upao u kuću svoje nesuđene ljubavnice, u rvanju sa Lidijom pištolj je opalio i teško ga ranio u stomak!

Izvor iz istrage kaže da su se Zoran i Dejan u četvrtak slučajno sreli u jednoj kafani u selu Klenje.
– Zoran je zamolio Dejana da ga odveze do Kučeva i ovaj je pristao, ali je tek usput saznao šta Jović smera. Kad je Dejan zaustavio svoju "tojotu" i rekao Zoranu da neće dalje da ga vozi, ovaj ga je upucao. Dejanovo telo je zatim premestio na suvozačko sedište, a onda ga odvezao do deponije u selo Srpce i tamo bacio leš – priča izvor.

Posle ubistva, Jović je otišao najpre u selo Radenka, tražeći Lidiju, a pošto je tamo nije našao, otišao je do njene druge kuće u Kučevu.
– Banuo je na vrata, a Lidija je odmah skočila na njega, pokušavajući da ga obuzda. U tom guranju i rvanju, pištolj je opalio i teško ranio Zorana u stomak. Za to vreme Lidijin muž je bio u sobi i izašao je tek kad je čuo pucanj. Ranjeni Zoran se isteturao iz kuće i pedesetak metara dalje se srušio nasred ulice. Obavešteni su policija i Hitna pomoć i Jović je prebačen u bolnicu, pod policijskom pratnjom – objašnjava sagovornik.

Roditelji ubijenog Dejana, Ljubiša (72) i Milada, u šoku su zbog tragedije. Otac kaže da se njegov stradali sin nije družio sa Zoranom i da su se samo površno poznavali.
– Zoran je već odrobijao 12 godina u Makedoniji zbog ubistva policajca, a posle još tri godine u Srbiji, jer je u svom rodnom selu Miljević zapalio kuću o kojoj je brinuo njegov otac. Izašao je iz zatvora pre samo dva meseca. Moj Dejan se s njim nije ni družio, slučajno su se sreli u četvrtak u kafani i ubio ga je na pravdi Boga! Da Zoran posle nije priznao policiji gde je bacio telo, ne bismo ni znali gde nam je završio sin – priča očajni Ljubiša.

Dejanova majka kroz suze nam je ispričala da su za 24. decembar spremali proslavu punoletstva unuki Aleksandri, Dejanovoj ćerki, ali će umesto slavlja imati sahranu.
– Moj Dejan je bio presrećan zbog proslave ćerkinog punoletstva. Za tu priliku već joj je kupio dve haljine. – priča neutešna Milada.

Ćerki dali injekciju

Aleksandra je, kaže, veoma teško podnela vest o očevoj smrti:
– Kad nam je policija saopštila da je moj Dejan stradao na pravdi Boga, Aleksandra nije mogla da se smiri. Svo vreme je vrištala i ridala. Srećom, sa policajcima je došla i doktorka, koja joj je dala injekciju za smirenje, te se nekako umirila.

Dejan je, inače, bio veoma poštovan u selu. Radio je u Komercijalnoj banci, ali se penzionisao kao vojni invalid nakon što mu je na ratištu u Hrvatskoj devedesetih godina stradalo oko.

Pošto se njegov ubica oporavi od povreda, biće predat Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, koje će sprovesti istragu i kvalifikovati krivično delo. Najverovatnije će Zorana teretiti za teško ubistvo, za koje mu sleduje do 40 godina zatvora.

Izvor: Informer.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter