Izvor:
08.12.2017 u 21:11
0

USPEŠAN VIŠEMESEČNI POLICIJSKI RAD: U dve akcije zaplenjeno 16,5 kg marihuane!

U dve odvojene akcije pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, zaplenili su 16,5 kilograma marihuane. Nakon višemesečnog operativnog rada, policija je u prvoj akciji presekla još jedan lanac proizvodnje i krijumčarenja narkotika i tom prilikom u okolini Obrenovca otkrila laboratoriju u kojoj je zaplenjeno osam kilograma marihuane.

Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga policija je uhapsila D.P. (1981), dok je za još jednim licema raspisana potraga. Osumnjičenom D.P. određeno je zadržavanj do 48 sati i on će u zakonskom roku biti priveden Višem javnom tužilaštvu Beogradu.

U drugoj akciji, pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agenicijom u blizini Ljiga pretresom vozila „fiat idea“ otkrili su oko 8,5 kilograma marihuane i uhapsili G.S. (1971).

Sumnja se da je G.S. više meseci unazad prevozio marihuanu sa područja Autonomne Pokrajine Kosovo i Metohija. Zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga G.S. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter