Izvor:
08.12.2017 u 21:46
0

POKUŠAO DA PROKRIJUMČARI IZ SRBIJE U RUMUNIJU: Cigarete u rezervoaru, alkohol u rezervnom točku!

Zahvaljujući iskustvu carinika na graničnom prelazu Vatin osujećen je pokušaj rumunskog državljanina da iz Srbije u Rumuniju prokrijumčari 37 boksova cigareta i gotovo 200 litara medicinskog alkohola, koji su bili sakriveni u rezervoaru za gorivo i prostoru za rezervni točak automobila.

Prilikom detaljnog pregleda Mercedesa rumunskih registarskih oznaka, u rezervoaru za gorivo pronađene 368 paklica cigareta „Ashima“ i „Pall Mall“, uglavnom bez akciznih markicai 196 litara 96% medicinskog alkohola. Boce sa alkoholom bile su sakrivene svuda gde je to bilo moguće: u prostoru između sedišta, u prostoru za rezervni točak, dok je deo pronađen u prtljažniku automobila prekriven ćebetom.

Vozač automobila, rumunski državljanin je pre započinjanja detaljne kontrole negirao da ima bilo šta što bi trebalo prijaviti, saopštila je uprava carine.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter