Izvor:
09.12.2017 u 02:26
0

TUGA DO NEBA: Dogovorili se na „ferku“, a drugovi mu zabili nož u srce!

Ivan A. (16) ubijen je sinoć oko 20 časova u zakazanoj tuči u Pančevu. Policija je uhapsila Nemanju S. (17) zbog sumnje da je Ivanu nakon kraće rasprave zabo nož u grudi.

Ubijeni Ivan i osumnjičeni za ubistvo, su se sa po dva druga našli u sporednoj uličici, kako bi tučom rešili svoje nesuglasice zbog navodnih prozivki. Oni su se dogovorili na “ferku” kako bi društvu, a i sebi dokazali ko je jači, bolji i spretniji

U jednom trenutku Nemanja je izvukao nož i ubo Ivana u gradi, a nesrećni dečak je ubrzo preminuo. Ubistvo su gledali njihovi drugari koji su se potom razbežali!

Izvor: Alo
Foto: Twitter/Tivizija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter