Izvor:
10.12.2017 u 22:51
0

PUSTITE ME DA GA DOKRAJČIM: Zastrašujući detalji surovog ubistva tinejdžera u Pančevu!

N. S. (17), koji je uhapšen zbog sumnje da je ubio Ivana Adamova (16) u Pančevu, nakon što je izbo Adamova je urlao: „Pustite me da ga dokrajčim.“ Kako saznaje Kurir, osumnjičeni za ovaj zločin navodno ima problema s narkoticima.

Ivan Adamov preminuo je u četvrtak oko 20.30 sati kod Sportskog centra „Mladost“ u Pančevu, kada ga je, kako se sumnja, N. S ubo nožem u grudi. Maloletnik je ubrzo preminuo na stazi na kojoj su se dogovorili da odmere snage tučom.

Sagovornik Kurira koji poznaje i jednog i drugog mladića, kao i njihove roditelje, kaže da N. S. već neko vreme pravi probleme roditeljima.

– Otac mu je radio kao vozač autobusa i žalio se prijateljima da je N. S. počeo da radi s drogom i da je upao u velike dugove zbog kojih je morao da proda kuću. Pokušavao je da pomogne sinu, ali očigledno u tome nije uspeo – priča Pančevac koga smo zatekli na pijaci na kojoj rade roditelji ubijenog Ivana Adamova.

– Ivanov otac Dragan rekao je da su mu sinovljevi drugovi ispričali da je N. S. naredio da ubijeni mladić dođe da se vidi s njim. Tuča je počela i kad ga je ubo nožem, drugi dečaci su ga odvajali od ranjenog Ivana, ali je on, navodno vikao: „Pustite me da ga dokrajčim.“ Sve ovo može i da ima smisla ukoliko je N. S. zaista bio pod dejstvom narkotika – kaže naš sagovornik koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Prema njegovim rečima, Dragan je slomljen od bola.

– Video sam ga i deluje mi kao da je pod dejstvom nekih lekova za smirenje. Ivan je bio dete za primer. I sad čekam da prođe pijacom i da mi se kroz osmeh javi i pita me kako sam. Bio je vredan, pomagao je roditeljima, vukao lubenice i sve ostalo što su prodavali njegovi roditelji. Hteli su da ga uključe u posao, da zna kako je zaraditi dinar i da zna da ga ceni. Sećam se da se hvalio da čuva stoku kako bi obezbedio novac za školovanje i sve ostalo. Ivan je bio desna ruka svojim roditeljima – kaže naš sagovornik.

Happytv.rs/Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter