Izvor:
08.01.2018 u 18:27
0

PUCNJAVA NA BOŽIĆ U DISKOTECI U UŽICU: Potegao poluautomatski pištolj i ranio četvoricu!

Četvorica muškaraca ranjena su u tuči i pucnjavi koja se na Božić oko dva sata ujutru dogodila u diskoteci „Garaža“ u Javnoj garaži u centru Užica.

Policija je uhapsila Đ. S. (23) iz Užica zbog sumnje za pokušaj ubistva, nedozvoljenog držanja oružja i neovlašćenog držanja droge.

Kako navode mediji na ulazu u diskoteku najpre je došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do tuče između Đ. S. i radnika obezbeđenja.

– Đ. S. je tokom tuče u jednom trenutku potegao poluatomatski pištolj, zapucao i teže ili lakše ranio četvoricu mladih muškaraca, radnika obezbeđenja i gostiju koji su se zatekli u diskoteci. Jedan od radnika obezbeđenja ranjen je u prepone, ranjen je i jedan od gostiju diskoteke, koga je metak pogodio u ruku. Ranjen je još jedan muškarac u diskoteci. Đ. S., koji je pucao, savladali su drugi radnici obezbeđenja i gosti. Još se ne zna koliko je hitaca u pucnjavi ispaljeno – kaže izvor

U užičku bolnicu tokom noći primljena su četvorica muškaraca, od kojih su dvojica posle ukazane pomoći otpuštena, jedan je zadržan na odeljenju urologije, a jedan na odeljenju hirurgije. Među povređenima je i Užičanin koji je pucao. Policija je prilikom hapšenja kod osumnjičenog Đ. S. pronašla i manju količinu spida.

Napadač je u pritvoru i njjemu je određeno zadržavanje do 48 sati. Dvojica muškaraca koja su zadržana na lečenju nisu životno ugrožena.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/RTS_Vesti

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter