Izvor:
09.01.2018 u 20:49
0

CARINICI SPREČILI ŠVERC: U autobusu više od 400 paklica cigareta!

Carinski službenici su na izlazu iz graničnog prelaza Horgoš sprečili pokušaj krijumčarenja više od 400 paklica cigareta u autobusu koji je prevozio putnike na relaciji Valjevo – Traun u Austriji.

Prekršaj je otkriven kada su carinici odvojili na kontrolu mobilnim skenerom autobus šabačkih registarskih oznaka, saopštila je Uprava carina.

Kako je navedeno, na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za carinsku kontrolu, jedan od vozača, tridesetogodišnji srpski državljanin, odgovorio je da prijavljuje samo "po boks cigareta za kolegu i sebe", te da u autobusu osim ličnog prtljaga putnika, nema ničega.

Nakon detaljnog pregledanja skenerom i uočenih sumnjivih kontura, carinici su pronašli 410 paklica robnih marki „marlboro“, „ćesterfield“, „davidoff“ i drugih, koje su bile sakrivene u šupljini ispod stepeništa i ventilacije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter