Izvor:
12.01.2018 u 22:14
0

Novo otkriće u slučaju ubistva pevačice: Zoran bio pored Jelene u vreme ubistva?

Analiza baznih stanica navodno je pokazala da su pokojna pevačica Jelena Marjanović i njen suprug, koji je jedini osumnjičeni za zločin, bili u neposrednoj blizini 2. aprila 2016. između 16.49 i 17.30 sati

Zoran Marjanović bio je na mestu na kom je 2. aprila 2016. monstruozno ubijena njegova supruga, pevačica Jelena Marjanović (33). Kako saznajemo, veštačenje i utvrđivanje lokacije telefona pokojne Jelene i Zoranovog mobilnog pokazali su da je njihove brojeve u tom trenutku pokrivala ista bazna stanica.

Podsetimo, u naredbi Višeg tužilaštva za sprovođenje istrage protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je počinio ubistvo navodi se da je vreme smrti Jelene između 16.49 i 17.30 sati. Kako se sumnja, Zoran se u periodu od desetak minuta odvojio od ćerke Jane, koja je ostala na nasipu u Crvenki, ubio suprugu u neposrednoj blizini kanala i vratio se kod ćerke.

– Analiza baznih stanica ima za cilj da pokaže gde se ko nalazio u trenutku kada se zločin dogodio. Jelena i Zoran bili su na istoj baznoj stanici – otkriva izvor Kurira. Međutim, on objašnjava da ovaj dokaz nije dovoljan sam za sebe, jer ista bazna stanica pokriva nasip u Crvenki i kanal u kom je Jelenino telo pronađeno.

– Veštačenje još uvek nije dostavljeno tužilaštvu, jer bi, u nastavku, specijalnim istražnim tehnikama trebalo da se proveri i međusobna komunikacija ostalih članova porodice. Ta analiza komunikacija, uz iskaze i vremenske odrednice koje su okrivljeni i svedoci dali tokom saslušanja, mogla bi da dovede do novih pomaka u istrazi – dodaje sagovornik upoznat sa postupkom. On otkriva da Zoranov telefon nije jedini mobilni od članova porodice Marjanović koji je te večeri lociran na nasipu, ali ne želi da otkriva više detalja.

Osim veštačenja mobilnih telefona i analize baznih stanica, ključni dokaz koji istražitelji imaju protiv Zorana Marjanovića jeste blato na njegovim pantalonama, koje je po sastavu isto blatu u kanalu u kom je telo pevačice pronađeno dan posle prijave njenog nestanka.

– Veštačenje je rađeno odmah posle ubistva pevačice, a dopunski nalazi i analize još uvek su u toku. Pošto rezultati budu ukršteni, tačno se će znati ko se gde nalazio i ko je sa kim komunicirao. Posebna pažnja posvećena je telefonima koje je koristila Jelena – dodaje naš sagovornik.

Posebno je interesantno da je jedan od telefona koji su Marjanovići koristili, a koji nije bio dostavljen policiji, u septembru prošle godine pronađen na ulici u Borči.

kurir.rs
Foto: Facebook / Zoran Marjanović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter