ŠOKANTAN OBRT DRAME U VIŠNJIČKOJ BANJI: Aleksandar prvo upucao Rokija u stomak, pa mu ovaj uzvratio metkom u glavu!

 

 

Aleksandar V. (45), kome je prekjuče pred decom u kući u Višnjičkoj banji Igor R. zvani Roki pucao u glavu, prethodno je Igora ranio u stomak!

 

 Akteri vatrenog obračuna u kuću u koji su bili i dečacima uzrasta pet i sedam godina, njihov otac Aleksandar V. koji je ranjen u glavu i Igor R. kome je metak završio u stomaku, operisani su u četvrtak uveče i smešteni u Urgentni centar. U međuvremenu, nastavljena je istraga koja treba da utvrdi sve okolnosti ovog nesvakidašnjeg obračuna, i za koje krivično delo će svaki od njih biti osumnjičen. Obojica aktera pucnjave imaju dosijee i privođeni su zbog različitih krivičnih dela.

- Njih dvojica su imali neki sukob oko novca. Navodno je Aleksandar V. dugovao pare Igoru, spominje se 400 evra. Igor R. je u četvrtak upao u kuću u kojoj Aleksandar živi sa roditeljima i dvojicom maloletnih sinova. U tom momentu Aleksandar je bio u sobi sa sinovima i počela je prepirka. Prema do sada utvrđenim činjenicama, Aleksandar je sinove sklonio u sobu kod majke. Vratio se i nastavio svađu. U jednom momentu je izvadio pištolj, pucao u Igora i pogodio ga u stomak. Iako ranjen, Igor R. je pucao Aleksandru V. u glavu, nakon čega je izašao iz kuće - rekao je izvor blizak istrazi.

 

 Igora R. je navodno ispred kuće Aleksandra V. čekao automobil, koji ga je i dovezao, i taj poznanik ga je i odvezao do Urgentnog centra. Ranjeni muškarac je sam izašao iz kola, zatražio pomoć dok se "pomagač" udaljio i istražitelji rade na njegovoj identifikaciji.

Slobodanka V., Aleksandrova majka, pozvala je policiju i Hitnu pomoć koja je ranjenog muškarca odvezla takođe u Urgentni centar.

- Samo su mi rekli da je operisan - rekao je Stevica A., brat Aleksandra V. 

 

 

O okršaju pištoljima i dalje svedoče krvave mrlje duž hodnika i u sobi.

- U to vreme bio sam na poslu, majka mi je samo javila šta se desilo. Zaista ne znam ni ko je taj Roki, priča se da živi negde ovde u kraju. Ne znam ni u vezi s čim su se pokoškali. Roki je dolazio i ranije, dva, tri puta pretio mom bratu. Poslednji put pred Novu godinu. Tada je sekirom razvalio vrata, pa je obaveštena i policija - ispričao je Aleksandrov brat po majci.

 

Stevica je, kako kaže, od Aleksandra pokušavao da sazna zbog čega su se sukobili.

- Samo mi je rekao: "Ne brini, srediću ja to". Aleksandar je inače radio kao obezbeđenje. Za Novu godinu je bio angažovan na nekom splavu, a poslednja dva, tri dana nije radio - naveo je Stevica.

Na Aranđelovdan 2008. u blizini Tramvajskog mosta na Starom sajmištu u Beogradu ubijen je Bojan V., mlađi brat ranjenog Aleksandra. Policija je ubrzo uhapsila osumnjičene za taj zločin. Oni su već odslužili kazne i pušteni su iz zatvora.

 

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/BOKiNFO

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost