Izvor:
16.01.2018 u 19:18
0

STARICA KOJA JE JURILA DECU SA NOŽEVIMA: Dala sam im bombone, a oni meni bacili petarde!

Gordana Paunović (70) iz sela Ostrova kod Velikog Gradišta, koja je osuđena na uslovnu kaznu jer je na Badnje veče decu koja su joj bacila petarde u poštansko sanduče jurila s noževima, kaže da je to učinila iz straha.

Staricu je policiji prijavio komšija kada ju je video s noževima u ruci, ali ona tvrdi da je pozvala policiju zbog dece koja su joj bacala petarde.

– Umesto da otkriju tu decu koja su mi bacila petardu u poštansko sanduče i njome ga uništila, oni su mene uhapsili i odveli u istražni zatvor. Tamo sam bila od subote do ponedeljka, tako da sam božićne praznike provela iza rešetaka – kaže Gordana.

Baka je objasnila da u kući u Ostrovu živi sa majkom Dušicom, koja ima 87 godina, i da su nezaštićene pošto su joj se sin i ćerka odselili. Ona je navela i da je drugi meštani maltretiraju i oštećuju joj imovinu.

– Ta ista deca bila su kod mene pola sata pre incidenta, jer je običaj da na Badnje veče idu od kuće do kuće i traže slatkiše. Dala sam im bombone, a oni su se vratili i bacili mi petardu u sanduče. Gledala sam to i odvraćala ih, ali me nisu slušali. Grunulo je kao bomba i iz sandučeta je suknuo plamen, a ono se samo raspalo na paramparčad. Mnogo sam se uplašila i pojurila za njima. Čula sam jednog komšiju da viče deci da dođu u njegovu kuću i tu da se sakriju. Nadam se da će policija otkriti o kome se radi i adekvatno ih kazniti kao što su i mene ekspresno kaznili – ispričala je Paunovićeva.

izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter