Izvor:
17.01.2018 u 23:42
0

UNMIK: Nismo još dobili zahtev Beograda da se uključi u istragu o ubistvu Olivera IvanovićA!

Unmik još nije dobio zahtev iz Beograda da se Srbija uključi u istragu o ubistvu lidera Građanske incijative SDP Olivera Ivanovića, izjavila je portarolka Misije Sanam Dolatshahi.

– Upoznati smo sa izjavom predsednika Vučića, ali još nismo primili nikakav zvaničan zahtev te prirode – rekla je ona

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je povodom ubistva lidera Ivanovića da je Srbija uputila dopis Euleksu i Unmikuu sa zahtevom da državni organi Srbije učestvuju u istrazi.

U Euleksu rečeno da će Priština doneti odluku o tome da li će Srbija učestovati ili ne u istrazi Ivanovićevog ubistva u Kosvoskoj Mitrovici.

– Na kosovskim vlastima je da odluče da li će Srbija učestovati u istrazi – rekla je šef kancelarije za štampu i javno informisanje Euleksa Dragana Nikolić Solomon na pitanje da li je zahtev stigao u Euleks.

Vučić je naveo da su članovi Saveta za nacionalnu bezbednost uvereni su da bi učešće organa Srbije u istrazi značilo otkrivanje istine o ubistvu Ivanovića

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Volim Podgoricu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter