Izvor:
19.01.2018 u 13:43
0

KO JE UBIO OLIVERA IVANOVIĆA: Policija ima dokaze, svedoke i snimke. Vlasnik auta smrti u Srbiji!

Zamenik komandanta policije Kosova za sever Besim Hoti rekao je da još nemaju saznanja koje je nacionalnosti vlasnik. Kobna „astra“ prodavana više puta

Zamenik komandanta policije Kosova za sever Besim Hoti rekao je za prištinske medije da poslednji vlasnik vozila boravi negde u Srbiji, ali da nema informacija koje je nacionalnosti.

Još se ne zna koje je nacionalnosti poslednji vlasnik vozila. To su informacije koje imaju samo policijski istražitelji. Oni vode istragu po ovlašćenju tužilaca koji su odgovorni za slučaj – kazao je Hoti.

On je kazao da se istraga o ubistvu Ivanovića vodi povećanim intenzitetom i da policija sarađuje s međunarodnim institucijama.

Rasvetljavanje zločina

Inače, kako saznajemo, zapaljeni automobil koji je korišćen u ubistvu Olivera Ivanovića nekoliko puta menjao vlasnike, a njihova identifikacija bi mogla dovesti do rasvetljavanja zločina.

Znamo da je ovaj automobil prodavan nekoliko puta na auto-pijacama i identitet njegovih vlasnika će morati da dovede do ubice ili ubica. Neki tragovi na mestu zločina su namerno ostavljeni i podmetnuti da bi istraga skrenula u pogrešan smer. Prvi put ga je prodala žena Srbina iz Austrije posle njegove smrti – objašnjava izvor.

Nove informacije

Poslednju informaciju dao je zamenik kosovskog ministra unutrašnjih poslova Milan Radojević:

Što se tiče istrage, do danas je ispitano šest svedoka, uzeto je više video-materijala sa sigurnosnih kamera koji se trenutno analizira, pa će javnost sigurno biti blagovremeno obaveštena od policije o napretku u istrazi – rekao je Radojević.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter